Záplata pro Windows 7 a 8 smaže zbytky po aktualizacích

Majitele Windows 7 a Windows 8 potěší jedna aktualizace, která v nástroji Vyčištění disku zpřístupní novou položku "Vyčištění aktualizací Windows Update". Díky této funkci se provede vyčištění starých verzí souboru a nastavení při aktualizaci Windows. Všechny tyto soubory a nastavení se ukládají do adresáře "C:\Windows\WinSxS". Windows tyto soubory a nastavení ukládá , aby se mohl případně uživatel vracet libovolně v čase nazpátek.

Pro Windows 7 se jedná o aktualizaci (KB 2852386), která do standardního čistícího nástroje přidává možnost smazat nepotřebné soubory z Windows Update.

Pro Windows 8 se jedná o aktualizaci (KB 2869628), která do standardního čistícího nástroje přidává možnost smazat nepotřebné soubory z Windows Update.

Postup:
Klikněte na Vyčistit systémové soubory (Obrázek 1) a pak nezapomeňte zahrnout Vyčištění aktualizací Windows Update (Obrázek 2).

Obrázek 1

Obrázek 2


  Více na: http://www.zive.cz/bleskovky/zaplata-pro-windows-7-a-8-smaze-zbytecny-odpad-z-aktualizaci/sc-4-a-170907/default.aspx#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink

2 komentáře:

  1. Takže nainstalované aktualizace mi to neodstraní jen ty co jsou v paměti aktualicací?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí být nainstalovány uvedené aktualizace uvedené v tomto článků.

      Vymazat